Pasmaak jou geldeenheid, taal of land

Google Flights kan vir baie lande, tale en geldeenhede regoor die wêreld gepasmaak word.

Wanneer jy na Google Flights gaan, word die verstekervaring deur jou rekenaar se ligging en jou blaaierinstellings bepaal.

Meer oor landkeuse

Die land wat jy vir Google Flights kies, kan moontlik sekere aspekte van jou soektog en aankoop beïnvloed. Die volgende opsies kan volgens land verskil:

• Besprekingsvennote: Soos lugdienste en aanlyn reisagentskappe.
  • Betaalmetodes: Soos die krediet- of debietkaarte.
  • Terugbetalingsbeleide: In die Verenigde State het jy byvoorbeeld gewoonlik 24 uur om ’n vlug te verander of te kanselleer sonder om ’n fooi te betaal.

Verander die instellings vir jou land, taal en geldeenheid

As jy ander instellings wil gebruik, kan jy die verstekinstellings vir geldeenheid, taal of land verander.

Om jou taal, geldeenheid of land te verander:

1. Gaan na Google Flights.
  2. Rollees na die onderkant van die bladsy en vind die aftrekkieslys vir taal, geldeenheid en land.
    • Klik op Taal en maak 'n keuse om 'n taal te kies.
    • Klik op Geldeenheid en maak 'n keuse om 'n geldeenheid te kies.
    • Klik op Land en maak 'n keuse om 'n land te kies.