Bevaka flyg och priser

Om du vill avvakta med att boka resan kan du använda Google Flights och bevaka priser utifrån specifika flyg, rutter och datum.

Bevaka priser för en rutt eller ett flyg

Du kan få uppdateringar via e-post när priset för ett flyg eller en rutt du bevakar förändras märkbart.

1. Öppna Google Flights.
  2. Välj antal mellanlandningar, klass och hur många biljetter du behöver.
  3. Välj avreseflygplats och destination.
  4. Om du vill bevaka priser för den aktuella rutten aktiverar du Bevaka priser.
    • Du kan bevaka priser för datumen du har sökt efter eller, om du är flexibel med datumen, välja Alla datum.
  5. Valfritt: Om du vill bevaka priser för ett specifikt flyg väljer du flyg och klickar på Bevaka priser.
När du bevakar alla datum får du ett e-postmeddelande när ruttens lägsta pris sänks betydligt under en månad. Om prissänkningen inte är tillräckligt stor får du ett regelbundet e-postmeddelande med de bästa tillgängliga priserna.

Se bevakade flyg eller stänga av e-postmeddelanden

1. Öppna Google Flights.
  2. Uppe till vänster klickar du på menyn Meny följt av Bevakade flygpriser.
    • Klicka på en sparad rutt om du vill se dina bevakade flyg.
    • Klicka på Lägg till avisering om du vill aktivera eller inaktivera bevakningsmeddelanden.
  3. Valfritt: Klicka på Ta bort Ta bort om du vill sluta bevaka en rutt eller ett flyg.

Få information om prisändringar

Du får också en avisering i Google Flights, ett e-postmeddelande eller en telefonavisering när

• priserna för en rutt du bevakar sannolikt kommer att öka
  • det nuvarande biljettpriset för ett flyg snart slutar att gälla och det nya priset troligen blir dyrare.

Aviseringarna innehåller en uppskattning av hur mycket priserna sannolikt kommer att öka och hur säkra vi är på uppskattningen.