Spoor vlugte en pryse na

As jy nie gereed is om 'n reis te bespreek nie, kan jy Google Flights gebruik om pryse vir spesifieke vlugte, roetes en datums na te spoor.

Spoor pryse vir 'n roete of vlug na

Jy kan e-posse ontvang wanneer die prys van 'n vlug of roete wat jy naspoor beduidend verander.

1. Gaan na Google Flights.
  2. Kies boaan die aantal stoppe, kajuitklas en hoeveel kaartjies jy benodig.
  3. Kies jou vertreklughawe en bestemming.
  4. Skakel Spoor pryse na aan om pryse vir hierdie roete na te spoor.
    • Jy kan pryse naspoor vir die datums wat jy gesoek het of "Enige datums" as jou reisdatums aanpasbaar is.
  5. Opsioneel: Kies jou vlugte en skakel Spoor pryse na aan om pryse vir 'n spesifieke vlug na te spoor.
Wanneer jy "Enige datums" naspoor, sal jy 'n e-pos kry wanneer die roete se minimum prys beduidend verlaag binne 'n maand. Indien daar nie 'n groot genoeg prysverlaging is nie, sal jy 'n gereelde e-pos met die beste beskikbare vlugpryse ontvang.

Vind nagespoorde vlugte of skakel e-posse af

1. Gaan na Google Flights.
  2. Klik bo links op Kieslys Kieslys en dan Nagespoorde vlugpryse.
    • Klik op 'n gestoorde roete om vlugte te vind wat jy naspoor.
    • Klik Voeg Kennisgewing By  om naspoor-e-posse aan of af te skakel.
  3. Opsioneel: Klik op Verwyder Remove om op te hou om 'n roete of vlug na te spoor.

Kry insigte oor prysveranderings

Jy sal ook 'n kennisgewing in Google Flights, 'n e-pos of 'n mobiele kennisgewing kry wanneer:

• Pryse vir 'n roete wat jy naspoor waarskynlik gaan styg.
  • Die huidige tarief vir 'n vlug binnekort verander en die tarief waarskynlik meer gaan kos.

Dit sluit 'n skatting in van hoeveel pryse waarskynlik gaan styg, en ons mate van vertroue in elke skatting.