Find flybilletter på Google Flights

Når du bruger Google Flights til at finde flybilletter, kan du se de bedste priser for dit rejsemål og -tidspunkt. Brug Google Flights til at:

• Finde og booke returrejse-, enkeltrejse- og rundrejsebilletter
  • Bruge en interaktiv kalender og prisgraf for at finde de bedste priser
  • Filtrere din flysøgning efter rejseklasse, flyselskaber og antal mellemlandinger

Google Flights giver dig mulighed for at booke flyrejser fra mere end 300 flyselskaber og onlinerejsebureauer. Disse partnerskaber har ingen indflydelse på rangeringen af de tilbud, der foreslås til dig.

Find dine flyafgange

1. Gå til Google Flysøgning.
  2. Vælg antal mellemlandinger, rejseklasse, og hvor mange billetter du har brug for, øverst på siden.
  3. Vælg din billettype: Enkeltrejse, returrejse eller rundrejse.
  4. Vælg afrejselufthavnen og destinationen. Tryk på Udforsk for at vælge fra en oversigt over populære destinationer.
  5. Tryk på kalenderen for at vælge datoer for din flyrejse. Du får vist den laveste samlede pris på flyafgange for hver af dagene.
  6. Valgfrit:
    • Du kan filtrere dine resultater ved at trykke på Mellemlandinger, Flyselskab, Klasse, Tidspunkter eller Andet.
    • Tryk på Sortér efter for at ændre rækkefølgen på de viste flyafgange. Du kan få vist resultater efter Bedste flyafgange (en standardrækkefølge, der giver dig den bedste balance mellem pris og bekvemmelighed baseret på faktorer som rejsetid, antal mellemlandinger og skift af lufthavn i forbindelse med ophold), Pris, Rejsetid og Afgang.
  7. Vælg en flyafgang for hver enkelt del af din rejse. Den viste pris er den samlede pris for alle flyafgange på billetten.
  8. Tryk på en mulighed for, hvordan du vil booke flyafgangen:
    • Når du trykker på Vælg for dine billetter, føres du normalt til flyselskabets eller onlinerejsebureauets website, hvor du kan gennemføre bookingen.
    • I visse tilfælde kan du booke separate billetter til én rejse.
  9. Når du har booket en flyafgang, kan flyselskabet eller rejsebureauet hjælpe dig med bekræftelse, ændring eller annullering af din booking.

Få flere oplysninger i flyselskabets eller onlinerejsebureauets vilkår og betingelser på deres website.

Tip! Hvis din flyafgang ikke kan bookes online, vil du få en vejledning i, hvordan du booker via telefonen.

Tips til at finde billige flyafgange

Når du har søgt efter dine billetter, giver "Flyrejsetips" dig mulighed for at optimere din rejseoplevelse.

Tips: Se anbefalinger til de bedste tidspunkter for booking af billetter, kabineopgraderinger, rejseguider og meget mere.

Datoer: Se, hvilke rejsedatoer der har de bedste priser.

Lufthavne: Vis priser for alternative lufthavne.

Prisgraf: Hvis dine rejsedatoer er fleksible, kan du undersøge tendenser for billetpriser efter måned eller uge.

Booking af separate billetter til én rejse

Flyrejser kan købes som separate billetter hos en eller flere partnere. Denne mulighed vises måske, hvis den er billigere for dig eller giver flere flyafgange at vælge imellem.

Vejledning i at købe billetter separat

Hvis du får vist en besked om, at begge billetter kan købes samlet hos et onlinerejsebureau, skal du klikke på linket for at gå til rejsebureauets website.

1. Gå til det første flyselskabs eller onlinerejsebureaus website.
  2. Dobbelttjekke prisen og købe din første billet.
  3. Gå straks til det andet flyselskab eller rejsebureaus website, og køb den anden billet for at sikre, at den stadig er tilgængelig. Hvis din anden billet ikke kan købes, kan du, hvis du befinder dig i USA, i de fleste tilfælde ringe til flyselskabet for at benytte en 24-timers refusionspolitik til at få refunderet den første billet.

Tip!

• Hvis du vil foretage ændringer, bliver du muligvis opkrævet et ændringsgebyr for hver billet.
  • Flyselskaberne har forskellige bagageregler og gebyrer.
  • Køb af separate billetter fra forskellige flyselskaber kan kræve, at du henter din bagage og tjekker den ind igen, hvilket tager yderligere tid, så du bør indregne tid til dette.
  • Hvis din udrejse bliver forsinket, for eksempel i tilfælde af et ophold eller en rundrejse, kommer du muligvis for sent til din anden flyafgang. Kontakt flyselskabet for at høre om dine muligheder.

Hvorfor er det ikke alle flyafgange, der vises?

Google Flights bruger mere end 300 partnere, f.eks. flyselskaber, onlinerejsebureauer og formidlere, til at vise sine tilbud. Ikke alle flyselskaber eller ledige flyafgange er inkluderet, eftersom et partnerskab med Google er påkrævet. De fleste af disse partnere giver Google alle de priser og flyafgange, som de også ville vise på deres egne websites eller på tredjepartswebsites. Dette sikrer, at du får en komplet oversigt over de flyafgange og priser, der matcher din søgning, uden at du behøver at tjekke priser på flere websites.

Nogle flyafgange vises muligvis ikke, hvis:

• Flyafgangene er udsolgte eller ikke er tilgængelige.
  • Flyselskabet endnu ikke er føjet til Google Flights.

Om bagagegebyrer, priser og meget mere

Den viste pris er kun for selve passagertransporten og inkluderer moms og lufthavnsafgifter. Yderligere gebyrer kan være gældende (bagage, kreditkort osv.). Gebyrerne kan variere afhængigt af det valgte flyselskab eller onlinerejsebureau. Alle estimerede bagagegebyrer, der vises, kan blive pålagt yderligere statslige afgifter.​

Hvis du bemærker en prisforskel, når du har valgt din flyafgang, skal du bruge knappen Feedback  nederst til venstre på skærmen, når du søger på Google Flights.

Flyselskaberne udbyder muligvis specifikke eller supplerende forsikringer og/eller kommercielle garantier. Gå til deres website for at få flere oplysninger.