Flygfrågor på Google Sök

När du söker efter till exempel ”flyg till Paris” eller ”flyg från Berlin till Paris” kan du få mer visuella och fokuserade resultat. Syftet med den här upplevelsen är att ge användarna omfattande och relevant information så att du kan hitta det bästa nästa steget på din sökresa. I den här artikeln beskriver vi några av de resultat du kan se när du söker efter flyg på Google Sök.

Flygbolagsalternativ

Den här modulen ger användarna en översikt över de olika flygbolagen som erbjuder flyg på den sökta rutten, tillsammans med prisinformation för direktflyg och anslutande flyg. Priserna samlas in direkt från flygbolagen för att hjälpa dig att få korrekt och aktuell information.

Airlines-Flight Options

Flygwebbplatser

Den här modulen gör det enkelt för användare att komma åt de högst rankade mellanhänderna för flygfrågan, inklusive prisuppgifter för var och en av mellanhänderna. Priserna samlas in direkt från mellanhänderna.

Webbplatser – flygwebbplatser

Utökade webbresultat

Utökade resultat ger flygbolag, onlineresebyråer och mellanhänder möjlighet att visa mer information om vad du hittar om du besöker deras webbplats. När du ser prisinformation i ett webbresultat samlas priserna in direkt från flygbolaget eller mellanhanden och ingår i det topprankade resultatet för ett visst flygbolag eller en viss mellanhand.

Billiga flygbiljetter – webbresultat

Så kan flygbolag och andra mellanhänder för flygresor delta

Denna användarupplevelse lanseras för närvarande endast för användare i Europeiska ekonomiska samarbetsområdet (EES). Om ditt företag är baserat i EES eller har användare i EES och du vill delta i den här upplevelsen börjar du med att fylla i formuläret här.