Søk etter flyreiser på Google Søk

Når du for eksempel søker etter «flyreiser til Paris» eller «flyreiser fra Berlin til Paris», kan det hende du ser flere enhetsbaserte og visuelle resultater. Formålet med slike resultater er å gi brukerne rik og relevant informasjon, slik at de får et best mulig utgangspunkt når de går videre med søket sitt. Denne artikkelen forklarer noen av resultatene du kan se når du søker etter flyreiser på Google Søk.

Alternativer for flyselskap

Denne enheten gir brukerne en oversikt over de ulike flyselskapene som tilbyr flyreiser på ruten de har søkt etter, samt priser med og uten mellomlandinger hver vei. Disse prisene samles inn direkte fra flyselskapene, slik at du får nøyaktig og oppdatert informasjon.

Airlines-Flight Options

Nettsteder for flyreiser

Med denne enheten er det enkelt å finne de topprangerte aggregatorene for flysøket, inkludert prisinformasjon for hver aggregator. Disse prisene hentes direkte fra aggregatorene.

Nettsteder – nettsteder for flyreiser

Rike nettresultater

Med rike resultater kan flyselskaper, reisebyråer og aggregatorer vise brukerne mer informasjon om hva de finner hvis de besøker nettstedene deres. Prisinformasjonen som vises i et nettresultat, er hentet direkte fra flyselskapet eller aggregatoren. Den inkluderes i det topprangerte resultatet for et gitt flyselskap eller en gitt aggregator.

Billig flybillett – resultater på nettet

Slik kan flyselskaper og andre relevante aggregatorer delta

Denne brukeropplevelsen er foreløpig bare lansert for brukere i EØS. Hvis bedriften din holder til i EØS eller betjener brukere i EØS og dere ønsker å delta, kan du fylle ut dette skjemaet.