Vluchten zoeken op Google Zoeken

Wanneer je zoekt naar zoekopdrachten zoals 'vluchten naar Parijs' of 'vluchten van Berlijn naar Parijs', krijg je mogelijk meer visuele en op entiteiten gerichte resultaten. Deze functionaliteit is bedoeld om gebruikers uitgebreide en relevante informatie te bieden, zodat je je volgende stap beter kunt bepalen. In dit artikel beschrijven we een aantal resultaten die je kunt zien als je op Google Zoeken naar vluchten zoekt.

Opties voor luchtvaartmaatschappijen

Deze eenheid geeft gebruikers een overzicht van de verschillende luchtvaartmaatschappijen die vluchten op de gezochte route aanbieden, met prijsindicaties voor directe en aansluitende vluchten. Deze prijzen worden rechtstreeks bij de luchtvaartmaatschappijen verzameld, zodat je nauwkeurige en actuele informatie krijgt.

Airlines-Flight Options

Sites voor vluchten

Deze eenheid geeft gebruikers eenvoudig toegang tot de beste verzamelsites voor vluchtopties en prijsinformatie. Deze prijzen zijn rechtstreeks afkomstig van de verzamelsites.

Sites: sites voor vluchten

Uitgebreide webresultaten

In uitgebreide resultaten kunnen luchtvaartmaatschappijen, online reisbureaus en verzamelsites meer informatie geven over wat je op hun site kunt verwachten. Prijsinformatie in een webresultaat is rechtstreeks afkomstig van de luchtvaartmaatschappij of verzamelsite en wordt gebruikt om het beste resultaat voor een bepaalde luchtvaartmaatschappij of verzamelsite te bieden.

Goedkope vliegtickets: webresultaten

Hoe luchtvaartmaatschappijen en andere verzamelsites voor vluchten kunnen deelnemen

Deze gebruikerservaring wordt op dit moment alleen gelanceerd voor gebruikers in de Europese Economische Ruimte (EER). Als je bedrijf in de EER is gevestigd of gebruikers in de EER bedient en je wilt deelnemen aan dit programma, vul je dit formulier in.