Lentokyselyt Google Haussa

Kun teet esimerkiksi haun "lennot Pariisiin" tai "lennot Berliinistä Pariisiin", saatat nähdä enemmän visuaalisia ja erillisiin kokonaisuuksiin keskittyviä tuloksia. Kokemuksen tarkoituksena on tarjota käyttäjille monipuolista ja merkityksellistä tietoa, mikä auttaa pääsemään helposti eteenpäin hakuprosessissa. Tässä artikkelissa kerrotaan tuloksista, joita saatat nähdä, kun haet lentoja Google Hausta.

Lentoyhtiöt

Tässä osiossa on yleiskatsaus eri lentoyhtiöistä, jotka tarjoavat lentoja haetulla reitillä, sekä esimerkkihintoja suorille ja jatkolennoille. Hinnat kerätään suoraan lentoyhtiöiltä, jotta saisit tarkkaa ja ajantasaista tietoa.

Airlines-Flight Options

Lentosivustot

Tästä osiosta käyttäjät näkevät helposti hakuunsa liittyvät suosituimmat lentojen koontisivustot sekä kunkin sivuston hintatiedot. Hinnat kerätään suoraan koontisivustoilta.

Sivustot – Lentosivustot

Rich-verkkotulokset

Rich-tulosten avulla lentoyhtiöt, verkkomatkatoimistot ja koontisivustot voivat tarjota käyttäjille lisätietoja siitä, mitä niiden verkkosivustoilta löytyy. Verkkotuloksessa näkyvät hintatiedot kerätään suoraan lentoyhtiöltä tai koontisivustolta, ja ne sisältyvät kyseisen lentoyhtiön tai koontisivuston suosituimpaan hakutulokseen.

Edulliset lennot – Verkkotulokset

Miten lentoyhtiöt ja muut lentojen koontipalvelut voivat osallistua ohjelmaan

Käyttökokemus on tällä hetkellä lanseerattu vain Euroopan talousalueella (ETA) oleville käyttäjille. Jos yrityksesi sijaitsee Euroopan talousalueella tai palvelee Euroopan talousalueella olevia käyttäjiä ja haluat mukaan, aloita täyttämällä tämä lomake.