Velg om du vil vise informasjon om pris og tilgjengelighet på Google Flyreiser

For de fleste partnere kan data om pris og tilgjengelighet vises på Google-plattformer (for eksempel Søk eller Flyreiser). Hvis du driver en bedrift i EØS, kan du velge at prisene og tilgjengeligheten ikke skal vises på Google Flyreiser (google.com/travel/flights) til brukere i EØS. Innhold som allerede vises på Flyreiser, fjernes innen 30 dager etter bortvelging. Dataene dine vises fortsatt på Søk.

Hvis du vil endre innstillingen for bortvelging, kan du kontakte brukerstøtteteamet via kontaktskjemaet.