Kiezen of je content over prijzen en beschikbaarheid op Google Vluchten toont

Voor de meeste partners komen de prijs- en beschikbaarheidsgegevens in aanmerking voor weergave op Google-platforms (zoals Zoeken of Vluchten). Als je een bedrijf in de Europese Economische Ruimte (EER) hebt, kun je ervoor kiezen je prijzen en beschikbaarheid niet te tonen op Google Vluchten (google.com/travel/flights) aan gebruikers in de EER. De content die op dit moment op Vluchten wordt getoond, wordt dan binnen 30 dagen verwijderd. Je gegevens worden nog wel getoond op Google Zoeken.

Als je je afmeldingsinstelling wilt starten of wijzigen, neem je contact op met het supportteam via het contactformulier.