Vælg, om du vil vise data om priser og tilgængelighed på Google Flights

For de fleste partnere er dine data om priser og tilgængelighed kvalificerede til at blive vist på Googles platforme (f.eks. Søgning eller Flights). Hvis du driver virksomhed i EØS (Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde), kan du vælge ikke at vise dine priser og tilgængelighed på Google Flights (google.com/travel/flights) til brugere i EØS. Indhold, der i øjeblikket vises på Flights, vil blive fjernet inden for 30 dage efter dit fravalg. Dine data vises stadig i Søgning.

Hvis du vil aktivere eller ændre din indstilling for fravalg, skal du kontakte supportteamet via kontaktformularen.