Verstaan jou vlug- en besprekingsopsies

Lugreis is kompleks. Google Flights-vennote werk saam met meer as 300 lugrederye, aanlyn reisagentskappe en samestellers om jou te help besluit hoe om by jou bestemming uit te kom en hoe om jou kaartjie te koop.  Ons wil hê jy moet dit wat jy nodig het kry om daardie besluit te neem en daarom deel ons 'n klomp inligting vanaf ons vennote. In sommige gevalle kan dit beteken dat daar veelvuldige lugrederye of ander entiteite vir 'n enkele vlug of segment gelys word; in ander gevalle is jou besprekingsopsies dalk nie wat jy verwag het nie. Hier is 'n paar dinge om te weet om jou te help om jou Flight-soektog te navigeer:

• Kodedelings: Baie lugrederye sluit kodedelingooreenkomste met ander lugrederye, wat verskeie lugrederye in staat stel om kaartjies op 'n enkele vliegtuig te verkoop. Die lugredery wat die vliegtuig vlieg, word die "bedryfsvervoerder" genoem, terwyl enige ander lugredery wat sitplekke op daardie vliegtuig verkoop, 'n "bemarkingsvervoerder" genoem word. Wanneer jy vir vlugte op Google soek, kan jy inligting oor bemarking- en bedryfsvervoerders vind deur in die gedetailleerde aansig van enige vlug te klik. Kodedelingooreenkomste word aangedui met die teks: "Kaartjies word ook verkoop deur …", wat die bemarkingsvervoerders vir die gekose reisplan aandui.
  • Tussenlyne: Lugrederye kan ook tussenlynooreenkomste met ander lugrederye sluit, wat gebruikers toelaat om 'n enkele reisplan deur 'n lugredery te bespreek wat inderwaarheid kaartjies vanaf twee of meer lugrederye insluit. Indien jou Flight-soekresultate verskeie lugrederye in elke reisplan insluit, sonder die nodigheid om dit apart deur elke lugredery te bespreek, sien jy waarskynlik 'n tussenlynooreenkoms.
  • "Virtuele tussenlyne": 'n Virtuele tussenlyn is 'n kombinasie van vervoerders sonder 'n kodedeling- of tussenlynooreenkoms. Dit staan ook as selfoordrag-reistariewe bekend, maar virtuele tussenlyne vereis gewoonlik dat reisigers self bagasie kry en weer inboek tydens tussenstoppe, apart by elke vlug inboek en die voordele van kommunikasie tussen lugrederye opgee, maar hierdie kombinasies kan ook jou vlugopsies vermeerder of lae pryse verskaf. Sommige van Google se OTA-vennote bied die opsie om virtuele tussenlyne te bespreek, wat ons aandui met die teks "Aparte kaartjies saam bespreek".
  • Bedryfsopenbaarmakings: Soms kan 'n vlug deur 'n ander entiteit bedryf word wat nie self 'n lugredery is nie (of nie 'n lugredery wat kaartjies aan verbruikers verkoop nie). In hierdie geval kan jy dalk die teks "vlug en personeel deur [Ander entiteit]" in die vlugbesonderhede sien.
  • Lugrederye en OTA's maak hulle eie reëls. Nadat jy jou gekose vlugte op Google kies, sal daar gewoonlik vir jou ten minste een skakel gebied word om daardie reisplan deur een van Google se lugredery- of OTA-vennote te bespreek. Soms het jy dalk baie opsies om te bespreek. Jy sal dalk verskeie lugrederye sien (byvoorbeeld as die vlug 'n kodedeling is) of enige aantal OTA's, as hulle die kaartjies aan jou kan verkoop.  Soms, selfs al bestaan 'n vlug, kan vennote reëls hê wat ons daarvan verhoed om dit aan hulle webwerf te koppel. Dit is ons doel om jou te help om die reisplan te bespreek wat jy wil hê en seker te maak jy ken jou opsies.