Bæredygtighed på hoteller

Hoteller kan nu angive deres indsats inden for bæredygtighed på hotellets infoside sammen med faciliteter og sundheds- og sikkerhedsforanstaltninger. Disse oplysninger vises kun for hoteller, der tilvælger selvrapportering, og som har bæredygtige praksisser at rapportere.

Få flere oplysninger om, hvordan du finder hvert hotels bæredygtige praksisser, og hvordan du afgør, om de er certificeret af en uafhængig organisation for at overholde strenge standarder.

Find miljøcertificerede hoteller

Hoteller med etiketten "miljøcertificeret" er certificeret af en akkrediteret uafhængig organisation for at opfylde visse standarder. Du finder etiketten "miljøcertificeret" tæt på hotellets navn, og du kan få flere oplysninger om deres bæredygtige praksisser på infosiden.

1. Søg efter hoteller på google.com/travel.
  2. Vælg et hotel med etiketten "øko-certificeret".
  3. Vælg fanen Om på hotellets infoside.
  4. Rul ned til sektionen "Bæredygtighed".

Find hoteller med bæredygtige praksisser

Det er ikke alle hoteller med bæredygtige praksisser, der er miljøcertificerede. Hvis du vil vide, hvordan hoteller håndterer deres miljøpåvirkning, kan du følge denne vejledning:

1. Søg efter hoteller på google.com/travel.
  2. Vælg et hotel, du er interesseret i.
  3. Vælg fanen Om på hotellets infoside.
  4. Rul ned for at se, om der er en sektion om bæredygtighed. Hvis du ikke kan finde denne sektion, kan du besøge hotellets website for at se, om de følger nogle bæredygtige praksisser, som de endnu ikke har rapporteret til Google.

Hvor henter Google disse oplysninger?

• Oplysninger om bæredygtighed leveres af hotellet, og miljøcertificeringerne leveres via Travalyst.
  • Google giver hotelejere en liste over skræddersyede bæredygtige praksisser baseret på branchens bedste praksis.
  • Hotelejere vælger de praksisser, der er relevante for deres ejendom. De selvrapporterede oplysninger bliver vist på siden Om for hotellet. Google bekræfter ikke uafhængigt hotellernes påstande.
  • I forbindelse med miljøcertificeringer modtager Google som en del af Travalyst-koalitionen en liste over godkendte miljøcertificeringer fra tredjeparter og godkendte hoteller. Hotelejere kan ikke certificere sig selv, og Google verificerer ikke uafhængigt påstande fra andre tredjepartscertificeringsinstanser.

Få flere oplysninger om miljøcertificeringer

Vigtigt! Google verificerer ikke certificeringsstatussen for hvert enkelt hotel.

Miljøcertificeringer tildeles hoteller, som opfylder bæredygtighedskriterierne, der er godkendt af et tredjepartscertificeringsbureau. Miljøcertificeringer hjælper også forbrugerne og samfundet med at se, at dit hotel aktivt arbejder på at gøre en positiv miljømæssig forskel i verden. Google er medlem af Travalyst-koalitionen, og når et hotel er markeret som "miljøcertificeret" på Google, betyder det, at hotellet har fået en certificering fra et bureau, som ifølge Travalyst lever op til følgende standarder:

• Bureauet skal bruge globalt anerkendte og ansete kriterier til at evaluere hotellet.
  • Evalueringen skal fokusere på miljøpåvirkningen fra mindst disse 4 kategorier:
    • Energieffektivitet
    • Vandbesparelse
    • Affaldsreduktion
    • Vedvarende energi
  • Bureauet skal udføre en revision på stedet for at verificere hotellets bæredygtige praksisser eller benytte sig af en uafhængig tredjepart til at gøre det.

Du kan se en komplet liste over miljøcertificeringer på Travalyst.org. Alle har omfattende og strenge bæredygtighedskriterier, der sigter efter at reducere hotellers CO2-belastning. Denne liste opdateres og gennemgås regelmæssigt.

Tip! Hvis dit miljøcertificeringsbureau ikke er med på listen, kan du få bureauet til at udfylde formularen på Travalyst.org.

Definitioner af termer vedrørende bæredygtighed

Da bæredygtighedsvilkår kan have en række forskellige betydninger, giver vi uddybende kontekst om nogle af de bæredygtige praksisser, som du kan finde på vores infosider over hoteller. De følgende termer og definitioner bruges af Google til at tilpasse bæredygtige praksisser på tværs af vores hoteller.

Energi fra CO2-fri kilder

Ejendommen får CO2-fri elektricitet på mindst én af følgende måder:

Mad og drikkevarer fra lokale producenter

Ejendommen køber ind lokalt for at mindske klimaaftrykket ved at reducere transportmængden og stimulere den lokale økonomi. Produkter, der produceres mindre end 100 km fra virksomheden, betragtes normalt som lokalt producerede.

Økologiske æg fra fritgående høns

Ejendommen benytter 100 % certificerede økologiske æg fra fritgående høns, som omfatter skal, væske og æg.Fritgående betyder, at høns kan gå rundt, sprede vingerne og lægge æg i reder.

Miljøvenlige toiletartikler

Sæbe, shampoo, lotion og andre toiletartikler til gæsterne har en nationalt eller internationalt anerkendt bæredygtighedscertificering som bl.a. det amerikanske landbrugsministeriums nationale program for økologisk produktion USDA, EU-økologisk eller en forsikring om, at produkter ikke er testet på dyr.

Fisk og skaldyr fra bæredygtige kilder

Ejendommen handler ikke fisk og skaldyr fra listen markeret som "Undgå" hos Monterey Bay Aquarium Seafood Watch og skal købe bæredygtigt forvaltede fisk og skaldyr opført som "godt alternativ", "øko-certificeret" og "bedste valg". Ejendommen har en politik, der forpligter den til at indkøbe fisk og skaldyr, som er certificeret af tilsynsordningerne fra Marine Stewardship Council (MSC) eller Aquaculture Stewardship Council (ASC).