Sostenibilitat als hotels

Ara, els hotels poden incloure les seves iniciatives de sostenibilitat a la pàgina de detalls de l'hotel, juntament amb les comoditats i les pràctiques de salut i seguretat. Aquesta informació només apareix als hotels que han decidit compartir-la i que tenen pràctiques sostenibles que volen mostrar.

Obteniu informació sobre com podeu trobar les pràctiques de sostenibilitat de cada hotel i saber si han obtingut la certificació d'una organització independent per seguir un conjunt rigorós d'estàndards.

Cercar hotels amb certificació ecològica

Els hotels que tenen una certificació ecològica l'han obtingut d'una organització independent acreditada per complir determinats estàndards. Trobareu l'etiqueta de certificació ecològica al costat del nom, i a la pàgina de detalls trobareu més informació sobre les seves pràctiques de sostenibilitat.

1. A google.com/travel, cerqueu hotels.
  2. Seleccioneu un hotel que tingui l'etiqueta de certificació ecològica.
  3. A la pàgina de detalls de l'hotel, seleccioneu la pestanya Informació.
  4. Desplaceu-vos cap avall fins a la secció "Sostenibilitat".

Cercar hotels amb pràctiques sostenibles

No tots els hotels amb pràctiques sostenibles tenen un certificat ecològic. Per saber com gestiona un hotel el seu impacte ambiental, seguiu aquests passos:

1. A google.com/travel, cerqueu hotels.
  2. Seleccioneu un hotel que us interessi.
  3. A la pàgina de detalls de l'hotel, seleccioneu la pestanya Informació.
  4. Desplaceu-vos cap avall per veure si hi ha una secció titulada "Sostenibilitat". Si no veieu aquesta secció, visiteu el lloc web de l'hotel per veure si segueix pràctiques de sostenibilitat que encara no s'han comunicat a Google.

D'on obté Google aquesta informació

• L'hotel ofereix informació sobre sostenibilitat i les certificacions ecològiques es proporcionen a través de Travalyst.
  • Google proporciona als propietaris d'hotels una llista de pràctiques de sostenibilitat personalitzades basades en les pràctiques recomanades del sector.
  • Els propietaris dels hotels seleccionen els que s'apliquen a la seva propietat. Aquesta informació es mostra a la pàgina d'informació de l'hotel. Google no verifica aquesta informació de manera independent.
  • Per a les certificacions ecològiques, Google, com a part de la coalició de Travalyst, rep una llista dels hotels aprovats i de les certificacions ecològiques de tercers. Els propietaris d'hotels no es poden autocertificar i Google no verifica de manera independent les afirmacions dels organismes de certificació externs.

Més informació sobre les certificacions ecològiques

Important: Google no verifica l'estat de certificació de cada hotel.

Les certificacions ecològiques s'atorguen als hotels que compleixen els criteris de sostenibilitat designats per una agència de certificació externa. Les certificacions ecològiques també serveixen d'indicador perquè els consumidors i la comunitat en general sàpiguen que el vostre hotel treballa activament per generar un impacte ambiental positiu al món. Google és membre de la coalició de Travalyst i, quan un hotel té l'etiqueta de certificació ecològica a Google, vol dir que ens ha informat que ha obtingut una certificació d'una agència que, segons Travalyst, compleix els estàndards següents:

• Per avaluar l'hotel, l'agència ha d'utilitzar criteris de renom i reconeguts a escala mundial.
  • L'avaluació s'ha de centrar en l'impacte ambiental d'almenys quatre d'aquestes categories:
    • Eficiència energètica
    • Conservació de l'aigua
    • Reducció de residus
    • Proveïment sostenible
  • L'agència ha de dur a terme una auditoria a les instal·lacions per verificar les pràctiques de sostenibilitat de l'hotel, o utilitzar un tercer independent per fer-la.

Visiteu Travalyst.org per veure una llista completa de les certificacions ecològiques. Cadascuna de les certificacions segueix criteris exhaustius i rigorosos de sostenibilitat per tal de reduir la petjada de carboni de l'hotel. Aquesta llista s'actualitza i es revisa periòdicament.

Consell: si la vostra agència de certificació ecològica no figura a la llista, demaneu-li que empleni el formulari que hi ha a Travalyst.org.

Termes de sostenibilitat definits

Com que els termes de sostenibilitat poden tenir diversos significats, compartim més informació sobre algunes pràctiques de sostenibilitat que podeu trobar a les pàgines de detalls dels nostres hotels. Google utilitza els termes i les definicions següents per alinear les pràctiques de sostenibilitat en tots els hotels.

Energia de fonts lliures de carboni

La propietat obté electricitat lliure de carboni d'alguna d'aquestes maneres:

Menjar i begudes d'origen local

La propietat utilitza productes locals per reduir la petjada ecològica causada pel transport i estimular l'economia local. Els productes que es produeixen a menys de 100 km de l'establiment se solen considerar producció local.

Ous ecològics de gallines criades a l'aire lliure

La propietat només utilitza ous amb certificat ecològic de gallines criades a l'aire lliure; els ous inclouen els ous amb closca, els ous líquids i els ovoproductes.Les gallines criades a l'aire lliure poden caminar, estirar les ales i pondre els ous en nius.

Articles d'higiene personal ecològics

El sabó, el xampú, la crema hidratant i altres articles d'higiene personal que s'ofereixen als hostes tenen una certificació de sostenibilitat, reconeguda en l'àmbit nacional o internacional, d'institucions com ara el Departament d'Agricultura dels Estats Units o la Unió Europea, o bé tenen l'etiqueta que garanteix que no s'han provat amb animals.

Peix i marisc de pesca responsable

La propietat no obté peixos ni marisc inclosos a la llista "avoid" (evitar) de la Seafood Watch de l'aquari de la badia de Monterey , sinó que n'obté dels que figuren a les llistes "good alternative" (bona alternativa), "eco-certified" (amb certificació ecològica) i "best choice" (millor opció). La propietat té una política en què exposa el seu compromís de comprar peixos i marisc amb la certificació de la cadena de custòdia del Marine Stewardship Council (MSC) o de l'Aquaculture Stewardship Council (ASC).