Sikkerhet i Android-økosystemet – synlige endringer

Desember 2022: Datapunktene for 3. kvartal er oppdatert med nye data i diagrammene om installasjoner. Fra nå av bruker vi nye datakilder til å rapportere om installasjoner av potensielt skadelige apper. Alle historiske data forblir i denne CSV-nedlastingen.

Skjermdump fra bruker

Skjermdump fra bruker

November 2021: Noen historiske datapunkter i diagrammene for prosentandelen av installerte potensielt skadelige apper på Google Play er oppdatert på grunn av endringer i de underliggende datakildene. Alle historiske data forblir i denne CSV-nedlastingen.

Februar 2021: Fra og med januar 2021 er beregningene i Modeller med sikkerhetsoppdateringer hver 90. dag oppdatert i henhold til begrensninger fra amerikanske myndigheter. Alle historiske data forblir i denne CSV-nedlastingen.

Oktober 2020: Datadiagrammer med prosentandel av enheter med potensielt skadelige apper inkluderer ikke lenger data for Google Play og sideinnlastinger. Alle historiske data er tilgjengelige i denne CSV-nedlastingen.

Juni 2020. Datadiagrammet for prosentandel av enheter med potensielt skadelige apper etter land/regioner der de er mest utbredt, blir erstattet med prosentandel av installerte potensielt skadelige apper på Google Play etter land/regioner der de er mest utbredt. Alle historiske data er tilgjengelige i denne CSV-nedlastingen.

Januar 2020. Datadiagrammer med prosentandel av installerte potensielt skadelige apper etter markedssegment og prosentandel av installerte potensielt skadelige apper etter kategori inkluderer ikke lenger data for utenfor Google Play. Alle historiske data er tilgjengelige i denne CSV-nedlastingen.

September 2019. På grunn av en endring i definisjonene i retningslinjene våre inkluderer tall om potensielt skadelige apper fra og med januar 2019 ikke lenger klikksvindel.