Synlige ændringer vedrørende sikkerhed i Android-økosystemet

December 2022: Datapunkterne for 3. kvartal er blevet opdateret for at afspejle nye data i diagrammerne med installationsstatistik. Fremover bruger vi nye datakilder til at rapportere PHA-installationer. Du kan fortsat få adgang til alle historiske data via denne CSV-fil, der kan downloades.

Screenshot fra bruger

Screenshot fra bruger

November 2021: Nogle historiske datapunkter i diagrammerne for Procentvis af PHA-installationer i Google Play er blevet opdateret på grund af ændringer i de underliggende datakilder. Du kan fortsat få adgang til alle historiske data via denne CSV-fil, der kan downloades.

Februar 2021: Fra og med januar 2021 er beregningerne i modeller med sikkerhedsopdateringer hver 90. dag blevet opdateret, så de tager højde for statslige restriktioner i USA. Du kan fortsat få adgang til alle historiske data via denne CSV-fil, der kan downloades.

Oktober 2020: Datadiagrammerne for "Procentdel af enheder med potentielt skadelige apps efter markedssegment" indeholder ikke længere data for Google Play og sideindlæst. Alle historiske data findes i denne CSV-fil, der kan downloades.

Juni 2020. Datadiagrammet for "Procentdel af enheder med potentielt skadelige apps efter topplacerede lande/områder" erstattes af "Procentdel af installationer af potentielt skadelige apps i Google Play efter topplacerede lande/områder". Alle historiske data findes i denne CSV-fil, der kan downloades.

Januar 2020. Datadiagrammerne for "Procentdel af installerede potentielt skadelige apps efter markedssegment" og "Procentdel af installerede potentielt skadelige apps efter kategori" omfatter ikke længere data for "Uden for Google Play". Alle historiske data findes i denne CSV-fil, der kan downloades.

September 2019. På grund af en ændring af definitionerne i vores politik er kliksnyd fra og med januar 2019 ikke længere inkluderet i tallene for potentielt skadelig apps.