Preguntes freqüents sobre retirades en virtut de la llei alemanya d'aplicació a les xarxes socials (NetzDG)

On puc trobar totes les versions de l'Informe de transparència sobre la llei NetzDG per a YouTube?

A continuació, trobareu tots els informes per a YouTube sobre la retirada de contingut d'acord amb la Llei per millorar l'aplicació de la legislació a les xarxes socials d'Alemanya (NetzDG).

On puc trobar totes les versions de l'Informe de transparència sobre la llei NetzDG per a Google+?

A continuació, trobareu tots els informes per a Google+ sobre la retirada de contingut d'acord amb la Llei per millorar l'aplicació de la legislació a les xarxes socials d'Alemanya (NetzDG).