Synlige endringer vedrørende fjerning av søketreff på grunn av europeisk personvernlovgivning

Desember 2019. Vi oppdaget en feil i beregningen vår av det totale antallet nettadresser som ble bedt fjernet. Som et resultat av vår korrigering falt det totale antallet nettadresser med 65 063 og det totale antallet forespørsler falt med 4066. Denne korreksjonen gjenspeiles også i alle relevante datasamlinger i hele rapporten.

Juli 2017.  Etter hvert som de interne prosessene våre har utviklet seg, har Google blitt bedre til raskt å identifisere forespørsler om nettsøppel som øker volumet vårt på en kunstig måte ved å bruke automatiserte systemer for å sende forespørsler via nettskjemaer eller på andre måter. Vi teller ikke lenger forespørsler om nettsøppel i innsynsrapportene, og vi har slettet tidligere tilfeller av videresendte forespørsler.