Synlige ændringer i forbindelse med fjernelser fra Søgning i henhold til den europæiske lov om beskyttelse af personlige oplysninger

Dec. 2019. Vi har registreret en fejl i vores beregning af det samlede antal webadresser, der er ønsket fjernet. Som følge af vores rettelse faldt det samlede antal webadresser med 65.063, og det samlede antal anmodninger faldt med 4.056. Denne rettelse afspejles også i alle relevante datavisninger i rapporten.

Juli 2017.  I takt med udviklingen af vores interne processer blev Google bedre til hurtigt at identificere spamanmodninger, som drev vores tal i vejret ved hjælp af automatiserede systemer til at indsende anmodninger via webformular eller andre metoder. Vi medregner ikke længere spamanmodninger i vores tal i gennemsigtighedsrapporten, og vi har slettet tidligere forekomster af videresendte anmodninger.