Trafikk og forstyrrelser synlige endringer

November 2023: Delen om historiske forstyrrelser i rapporten er satt på pause.

Januar 2020: Vi har oppdatert kartet for å vise alle historiske forstyrrelser, ikke bare pågående.

Januar 2016. Vi har fjernet Google Nyheter fra trafikkdiagrammene våre mens vi løser noen problemer med datakvaliteten.

September 2011. Vi rettet opp i feil i diagrammene våre som førte til avvik som var særlig tydelige 19.–23. september 2011.

Mars 2011. Vi rettet opp i feil som gjorde at det ble vist falske trafikktopper mot slutten av dagen i noen få diagrammer, særlig diagrammer for Iran.