Trafik og synlige ændringer af forstyrrelser

November 2023: Sektionen om historiske forstyrrelser i rapporten er sat på pause.

Januar 2020: Vi har opdateret kortet, så det viser alle tidligere forstyrrelser og ikke blot aktuelle.

Januar 2016. Vi har fjernet Google Nyheder fra vores trafikgrafer, mens vi løser problemer med datakvaliteten.

September 2011. Vi har rettet fejl i vores grafer, der medførte uregelmæssigheder, som var mest synlige i perioden mellem den 19. og den 23. september 2011.

Marts 2011. Vi har rettet en fejl, der medførte, at der blev vist forkerte stigninger i trafikken mod slutningen af dagen i et lille antal grafer, særligt grafer for Iran.