HTTPS-kryptering på nettet – synlige endringer

Juni 2023. Diagrammene «Prosentandel av nettlesingstid over HTTPS etter Chrome-plattform» og «Prosentandel av nettlesingstid over HTTPS i Chrome, etter land/region» oppdateres igjen. Datapunkter mellom 24.07.2022 og 03.06.2023 er ikke tilgjengelige.

Mars 2023. Diagrammene «Prosentandel av nettlesingstid over HTTPS etter Chrome-plattform» og «Prosentandel av nettlesingstid over HTTPS i Chrome, etter land/region» viser for øyeblikket bare data frem til og med juli 2022. Vi jobber med å gjenopprette datafeeden.

September 2022. «Kryptering etter produkt hos Google»-diagrammet er avviklet (nedenfor ser du et arkivert bilde).

Mai 2022. Siden for sertifikatsøk er avviklet.

April 2021. Data for perioden 5. september 2020 til 24. oktober 2020 er ikke tilgjengelig i samlingene «Kryptert trafikk på alle Googles tjenester» og «Kryptering etter produkt hos Google».

Januar 2021. Under en overføring i datakildene i tjenerdelen viste diagrammene våre midlertidig en feilaktig nedgang i HTTPS-tilkoblinger på flere plattformer. Vi har rettet opp dataene slik at diagrammene gir et riktig bilde av HTTPS-tilkoblingsnivået.

Januar 2019. Arkiverte diagrammet over HTTPS på topp 100 nettsteder og la til et sammendragsdiagram.

September 2018. På grunn av en endring i datakildene i tjenerdelen, viste diagrammene våre feilaktig en midlertidig nedgang i HTTPS-tilkoblinger i Gmail og Disk (se bildet nedenfor). Vi har rettet opp dataene slik at diagrammene gir et riktig bilde av HTTPS-tilkoblingsnivået.

Januar 2018. På grunn av produktendringer som har påvirket dataenes pålitelighet, har vi fjernet dataene for Google Finance-tjenesten fra diagrammet «Kryptering etter produkt hos Google» i Oversikt-delen av rapporten. Den sist oppdaterte tilstanden for Google Finance vises nedenfor.

Januar 2017. Vi oppdaget en feiltelling som korresponderer med en endring i «For alle Google-tjenester»-diagrammet. Det korrigerte «For alle Google-tjenester»-diagrammet har 1–2 % flere HTTPS-forekomster mellom januar 2014 og november 2015.

November 2016. La til en side om bruk av HTTPS.

Juli 2016. La til data om YouTube og Google Kalender i alle diagrammer.