HTTPS-kryptering på nettet – synlige ændringer

Juni 2023. Diagrammerne "Procentdel af brugernes aktive browsingtid, der bruges på HTTPS-websites, efter Chrome-platform" og "Procentdel af brugernes aktive browsingtid, der bruges på HTTPS-websites i Chrome, efter land/område" opdateres igen. Datapunkter mellem den 24.7.2022 og den 3.6.2023 er ikke tilgængelige.

Marts 2023. Diagrammerne "Procentdel af brugernes aktive browsingtid, der bruges på HTTPS-websites, efter Chrome-platform" og "Procentdel af brugernes aktive browsingtid, der bruges på HTTPS-websites i Chrome, efter land/område" viser i øjeblikket kun data til og med juli 2022.  Vi arbejder på at gendanne datafeedet.

September 2022. Diagrammet "Kryptering efter produkt på Google" blev udfaset (se arkiveret billede nedenfor).

Maj 2022. Siden Certifikatsøgning blev udfaset.

April 2021. Data for perioden 5. september 2020 til 24. oktober 2020 er ikke tilgængelige i visningerne "Krypteret trafik på Google" og "Kryptering efter produkt på Google".

Januar 2021. Under en migrering i backend-datakilderne viste vores diagrammer midlertidigt et forkert fald i HTTPS-forbindelser på flere platforme. Vi har nu rettet vores data, så diagrammerne afspejler niveauet for HTTPS-forbindelser korrekt.

Januar 2019. HTTPS-diagrammet for de 100 mest populære websites er arkiveret, og vi har tilføjet et oversigtsdiagram.

September 2018. Som følge af en ændring i backend-datakilderne viste vores diagrammer ved en fejl et midlertidigt fald i HTTPS-forbindelser i Gmail og Drev (se billedet nedenfor). Vi har nu rettet vores data, så diagrammerne afspejler niveauet for HTTPS-forbindelser korrekt.

Januar 2018. Som følge af produktændringer, der påvirker dataenes pålidelighed, har vi fjernet data for tjenesten Google Finans fra diagrammet under "Kryptering efter produkt på Google" i rapportens Oversigt-sektion Den senest opdaterede status for Google Finans vises nedenfor.

Januar 2017. Der blev fundet en optællingsfejl, som svarer til en ændring i grafen "Alle Googles produkter". I den rettede graf "Alle Googles produkter" er tallet for HTTPS 1-2 % højere mellem januar 2014 og november 2015.

November 2016. Siden Brug af HTTPS blev tilføjet.

Juli 2016. Data for YouTube og Google Kalender blev føjet til alle grafer.