Synlige endringer ved fjerning relatert til opphavsretten

Mai 2018. Vi viser hvor mange prosent av nettadressene som er oppgitt i forespørsler, som ikke er funnet i Google Søk-indeksen. Denne informasjonen er nå tilgjengelig for eieren, den rapporterende organisasjonen og domenesidene.

Oktober 2013. Vi mottar ofte mer enn én forespørsel om å fjerne den samme nettadressen. Tidligere tok vi bort mange av disse dupliserte forespørslene når vi satt sammen innsynsrapporten. Vi tegner et mer fullstendig bilde av fjerningsaktiviteten ved å ta dem med, så det kommer vi til å gjøre fremover. Vi har også oppdatert hele datasettet slik at disse dupliserte forespørslene gjenspeiles.

Desember 2012. Fra tid til annen mottar Søk-teamet fjerningsforespørsler for søkeresultater knyttet til opphavsrett som kobler til andre Google-produkter, for eksempel Blogger eller YouTube. I slike tilfeller videresender vi forespørslene til de aktuelle teamene, slik at de kan vurdere det angivelig krenkende innholdet. For å gjenspeile hvordan disse prosessene foregår, teller vi ikke lenger forespørsler til Søk-teamet som har blitt videresendt til andre produkter. Vi har slettet tidligere tilfeller av videresendte forespørsler.