Tekijänoikeudellisten poistojen näkyvät muutokset

Toukokuu 2018. Näytämme niiden pyynnöissä nimettyjen URL-osoitteiden osuuden, joita ei löydy Google Haun hakemistosta. Nämä tiedot näkyvät nyt omistajalle, ilmoituksen tehneelle organisaatiolle ja verkkotunnuksen sivuille.

Lokakuu 2013. Saamme usein monia saman URL-osoitteen poistamista koskevia pyyntöjä. Aiemmin monet päällekkäisistä pyynnöistä poistettiin Avoimuusraporttia koostettaessa. Poistotoimista saa kuitenkin paremman kuvan, jos kaikki pyynnöt ovat mukana raportissa, joten ilmoitamme jatkossa myös päällekkäiset poistopyynnöt. Olemme myös päivittäneet koko tietojoukon siten, että siinä otetaan huomioon nämä päällekkäiset pyynnöt.

Joulukuu 2012. Hakutiimi saa ajoittain tekijänoikeudellisia poistopyyntöjä, jotka koskevat muihin Googlen tuotteisiin, kuten Bloggeriin tai YouTubeen, linkittäviä hakutuloksia. Näissä tapauksissa välitämme pyynnöt eteenpäin palveluista vastaaville tiimeille väitetysti tekijänoikeuksia loukkaavan materiaalin arvioimista varten. Emme enää huomioi hakutiimin vastaanottamia poistopyyntöjä, jotka on välitetty eteenpäin muiden tuotteiden tiimeille, ja olemme poistaneet muille välitettyjen pyyntöjen aikaisemmat esiintymät.