Synlige ændringer i forbindelse med fjernelse af ophavsretsligt beskyttet materiale

Maj 2018. Vi viser procentdelen af webadresser, der er nævnt i anmodninger, som ikke findes i indekset for Google Søgning. Disse oplysninger er nu tilgængelige for ejeren, den rapporterende organisation og domænesiderne.

Oktober 2013. Vi modtager jævnligt mere end én anmodning om at fjerne den samme webadresse. Tidligere udelod vi mange af disse enslydende anmodninger, når vi udarbejdede gennemsigtighedsrapporten. Man får et mere fuldstændigt billede af fjernelserne, når disse anmodninger medtages, så det vil vi gøre fremover. Vi har også opdateret hele datasættet, så det afspejler disse enslydende anmodninger.

December 2012. Fra tid til anden modtager Søgning-teamet ophavsretsrelaterede anmodninger om fjernelse af søgeresultater, der linker til andre Google-produkter som Blogger eller YouTube. I disse tilfælde sender vi anmodningerne til de relevante teams, så de kan vurdere det angiveligt krænkende materiale. Da vi ønsker en mere præcis afspejling af, hvordan vi styrer disse processer, medregner vi ikke længere anmodninger, der modtages af Søgning-teamet, og som er blevet videresendt til andre produkter. Vi har slettet tidligere forekomster af videresendte anmodninger.