Avoimuusraportin tietojen lataaminen

Valitse raportin otsikkoriviltä Lataa tiedot ‑painike.  Tiedot tallennetaan CSV-tiedostoihin.  Lataus sisältää myös README-tiedoston, jossa kuvaillaan CSV-tiedostoissa käytettävissä olevia tietoja.

HUOM. Lataa tiedot ‑painike näkyy vain raporteissa, joiden tiedot ovat ladattavissa.  Tällä hetkellä tietoja ei voi saada selaussuojasta, eurooppalaisten tietosuojalakien mukaisista hakutulosten poistopyynnöistä eikä HTTPS-avoimuusraporteista.