Download data fra gennemsigtighedsrapporten

Vælg knappen  Download Data  i rapportens overskriftsektion øverst.  Dataene gemmes i CSV-filer.  Downloaden omfatter også en README-fil, hvor de data, der er tilgængelige i CSV-filerne, beskrives.

BEMÆRK! Knappen Download data vises kun i rapporter med data, der kan downloades.  I øjeblikket er data ikke tilgængelige for Beskyttet browsing, fjernelser fra Søgning i henhold til europæisk lov om beskyttelse af personlige oplysninger og gennemsigtighedsrapporter om HTTPS.