Laste opp en oversettelse minne

Å opprette og laste opp en oversettelse minne, følger du denne fremgangsmåten:

1. Klikk på Legg til-knappen øverst i sidepanelet i oversettelsesminner listen siden.
  2. Klikk på Bla gjennom .
  3. Velg oversettelsen minnet du vil åpne.
  4. Klikk Åpne.
  5. Velg Delt med alle slik at alle andre brukere å søke din oversettelse minne. Velg Ikke delt med alle til å begrense tilgangen til din oversettelse minne bare for brukere som du uttrykkelig gir tilgang.Viktig: du kan ikke endre denne innstillingen når du oppretter oversettelsen minne.Hvis du tilfeldigvis deler en oversettelse minne som ikke skulle ha vært delt med alle, må du slette oversettelsen minne.På dette punktet må du vente noen timer for Google Translator Toolkit å fjerne omsetjingsminnet innhold fra våre oversettelse søkeindeks.
  6. Klikk Lagre .Den opplastede filen vises i oversettelsesminner listen.

Slik laster du opp en oversettelse minne fil til en eksisterende oversettelse minne, følger du denne fremgangsmåten:

1. Åpne ønsket omsetjingsminnet fra oversettelsesminner listen siden.
  2. Klikk Last opp oversettelser kategorien.
  3. Klikk Bla gjennom.
  4. Velg oversettelsen minnet du vil åpne.
  5. Klikk Save.Oppføringer fra den opplastede filen legges til din eksisterende oversettelse minne.

Ønsker du å laste opp en TMX fil med flere kilde språk? Sett TMX filens header egenskap srclang="*all*"

Når du laster opp filer, må du huske på følgende:

• Du kan bare laste opp Translation Memory eXchange (TMX) filer.
  • Det er enkelte fil-størrelse grenser for opplasting.
  • Viktig: Du kan ikke endre en oversettelse minne er Deling etter du har opprettet oversettelsen minne.Hvis du tilfeldigvis deler en oversettelse minne som ikke skulle ha vært delt med alle, må du slette oversettelsen minne.På dette punktet, må du vente noen timer for Google Translator Toolkit å fjerne omsetjingsminnet innhold fra våre oversettelse søkeindeks.