Laste opp filer til å oversette

For å laste opp

1. Klikk Last opp øverst i sidepanelet i oversettelser listen siden.
  2. Klikk den aktuelle fanen for den typen dokument du vil laste opp (f.eks hvis det er en fil på datamaskinen, velg Last opp en fil, hvis det er en Knol, velger Knol).
  3. Merk filen, nettside, Wikipedia artikkelen, eller Knol du vil laste opp ved å følge instruksjonene.
  4. Velg språk du oversette fra og til.
  5. Klikk Last opp for oversettelse.

Fungerer ikke?

Når du laster opp, husk at det er noen fil-størrelse og fil-type grenser. <a href="/support/bin/answer.py?answer=37221">Lær mer</a></li>