Bestanden uploaden om te vertalen

Uploaden

1. Klik op Uploaden boven in de zijbalk op de pagina met de lijst met vertalingen.
  2. Klik op het tabblad van het type document dat u wilt uploaden (kies bijvoorbeeld Een bestand uploaden als het een bestand op uw computer is en kies 'Knol' als het een knol is).
  3. Volg de instructies op het scherm om het bestand, de webpagina, het Wikipedia-artikel of de knol te uploaden.
  4. Selecteer de brontaal en de doeltaal.
  5. Klik op Uploaden voor vertaling.

Werkt het niet?

Houd er rekening mee dat er beperkingen zijn op de grootte en het type bestanden dat u kunt uploaden. Meer informatie