Ordbøker og ordlister

Kort forklart

• Ordbøker inneholder standard oversettelser av generell terminologi. Ordbøker brukes til ad hoc søk av terminologi.
  • Ordlister inneholde brukerdefinerte oversettelser av terminologi. Ordlister brukes til automatisk søk av terminologi.

Oversetteren verktøysettet inneholder egne kategorier for Ordliste og Ordliste. Mens både ordbok og ordliste inneholder flerspråklige oversettelser, de brukes annerledes under oversettelse.

Ordbøker

Ordbøker inneholder standard oversettelser av generell terminologi.

Ordbok oversettelser kommer fra Googles database for flerspråklige treff. De brukes for oppslag av vanlige ord under oversettelse. Hvis du vil se en definisjon på et ord eller uttrykk, klikker Dictionary fanen, skriv inn ord eller uttrykk, og deretter Søk. Hvis Google har en oversettelse for ordet, vil det hente denne informasjonen og vise den.

For nå, ordbøker er bare tilgjengelig for følgende språk:
Albansk, arabisk, bengalsk, bulgarsk, kinesisk (forenklet), kinesisk (tradisjonell), kroatisk, tsjekkisk, nederlandsk, estisk, filippinsk, finsk, tysk, gresk, hebraisk, hindi, ungarsk, indonesisk, italiensk, japansk, koreansk, latvisk, litauisk, polsk, rumensk, russisk, serbisk, slovakisk, spansk, svensk, thai, tyrkisk, ukrainsk, vietnamesisk

Ordlister

Ordlister inneholde tilpasset, brukerdefinert flerspråklig terminologi.

Ordliste oversettelser kommer fra Google Translator Toolkit brukere. De brukes til å fremme oversettelse konsistens på tvers av oversettelser eller med samarbeidspartnere. Som du oversette hvert segment, vi automatisk sjekke hvert ord for kamper i ordlisten din. Hvis vi finner en match, merker vi kampen i segmentet. Hold musen over ordlista kamp å vise oversettelse eller klikk Ordliste kategorien for å vise detaljer som deltids-til-tale og beskrivelse.