Diccionaris i glossaris

Instruccions resumides

• Diccionaris contenen traduccions estàndard de la terminologia general. Diccionaris s'utilitzen per a l'anunci de cerques especials de la terminologia.
  • Glossaris contenen definits per l'usuari traduccions de la terminologia específica. Glossaris s'utilitzen per cerques automàtiques de la terminologia.

El kit d'eines traductor conté pestanyes per a separar els diccionaris i glossaris. Mentre tant en diccionaris i glossaris contenen traduccions en diversos idiomes, s'utilitzen de manera diferent durant la traducció.

Diccionaris

Diccionaris contenen traduccions estàndard de la terminologia general.

Diccionari de traduccions procedeixen de la base de dades de Google dels termes multilingües. S'utilitzen per a les recerques de paraules comunes en la traducció. Per veure una definició d'una paraula o frase, feu clic a la fitxa Diccionari, introduïu la paraula o frase, i feu clic a Cerca. Si Google disposa d'una traducció de la paraula, es va a recuperar aquesta informació i mostrar-la.

Per ara, els diccionaris estan disponibles només per als següents idiomes:
Albanès, àrab, bengalí, búlgar, xinès (simplificat), xinès (tradicional) croat, txec, neerlandès, estonià, filipí, finès, alemany, grec, hebreu, hindi, hongarès, indonesi, italià, japonès, coreà, letó, lituà, polonès, romanès, rus, serbi, eslovac, espanyol, suec, tailandés, turc, ucraïnès, vietnamita

Glossaris

Glossaris contenen personalitzada, definida per l'usuari multilingüe de terminologia.

Glossari de traduccions provenen dels usuaris de Google Traductor Toolkit. S'utilitzen per promoure la coherència de traducció a través de les seves traduccions o amb els seus col.laboradors. Mentre tradueix cada segment, comprovar automàticament cada paraula per als partits al glossari. Si troba una coincidència, es destaca el partit en el segment. Moveu el ratolí sobre el partit glossari per veure la traducció o feu clic a la fitxa Glossari per veure els detalls com a part-de-expressió i descripció.