Spara översättningshistoriken

Viktigt! Dessa anvisningar gäller alla som använder Google Översätt.

Alla användare måste logga in på sina Google-konton och spara sin översättningshistorik på Google Översätt. När du sparar historiken kan du spara poster som snart tas bort när tjänsten integreras med Min aktivitet.

Användare som migrerar och förblir inloggade på Min aktivitet på Google kan

Så här sparar du översättningshistoriken

1. Logga in på Google Översätt.
  2. Klicka på Historik Historik.
  3. Välj de poster som du vill spara i panelen till höger.
  4. Klicka på stjärnikonen Lägg till i parlör.
  5. Klicka på Sparat om du vill visa sparade översättningar.