Je vertaalgeschiedenis opslaan

Belangrijk: Deze instructies zijn bedoeld voor iedereen die Google Translate gebruikt.

Alle gebruikers moeten inloggen op hun Google-account en hun vertaalgeschiedenis opslaan op Google Translate. Als je je geschiedenis opslaat, kun je items opslaan die binnenkort worden verwijderd als we integreren met 'Mijn activiteit'.

Gebruikers die overstappen en ingelogd blijven bij 'Mijn activiteit' van Google, kunnen het volgende:

Je vertaalgeschiedenis opslaan

1. Log in bij Google Translate.
  2. Klik op Geschiedenis Geschiedenis.
  3. Selecteer in het zijvenster aan de rechterkant de items die je wilt opslaan.
  4. Klik op de ster Toevoegen aan taalgids.
  5. Klik op Opgeslagen om je opgeslagen vertalingen te bekijken.