Transkriber i Google Oversetter

Med Oversetter-appen kan du oversette nesten i sanntid mens noen snakker et annet språk. Du kan for eksempel oversette forelesninger eller taler.

Transkriber tale

Du kan bruke Pixel Buds til å få oversettelser i sanntid.

Viktig: Før du kan bruke denne funksjonen, må du slå på mikrofontillatelser for Google Oversetter i innstillingene på enheten din. Hvis du ikke ser oversatt tekst, slår du av Vis originalteksten.

1. Åpne Oversetter-appen Oversetter-appen på Android-enheten din.
  2. Trykk på mikrofonen  og så Transkriber .
    • Hvis knappen er nedtonet, betyr det at språket som snakkes, ikke støttes ennå.
  3. Velg språkene du vil oversette til og fra.
    • Fra: Velg originalspråk nederst til venstre.
    • Til: Velg målspråket nederst til høyre.

Bruk Transkriber

• Tips: For å endre skriftstørrelse, trykk på Innstillinger Settings i verktøyraden i nærheten av mikrofonikonet.
  • For å bytte mellom talespråket og språket du oversetter til, trykk på Innstillinger Settings i verktøyraden i nærheten av mikrofonikonet.​​​​​​
  • Slik stopper eller avslutter du oversettingen:
    • Stopp: Trykk på mikrofonen . Trykk deretter på Stopp Stop.
    • Avslutt: Trykk på Tilbake Tilbake.

Lagre transkripsjonen

1. Åpne Oversetter-appen Oversetter-appen på Android-enheten din.
  2. Øverst til høyre trykker du på Lagre transkripsjon Legg til i uttrykkslisten.
    • Hvis du vil endre navnet på transkripsjonen, kan du fjerne standardnavnet og skrive inn et nytt.
  3. Trykk på Lagre.

Finn lagrede transkripsjoner

1. Åpne Oversetter-appen Oversetter-appen på Android-enheten din.
  2. Øverst til høyre trykker du på menyen  og så Lagrede transkripsjoner.

Velg, kopiér og del transkripsjoner

• Slik velger du tekst: Trykk og hold på teksten, og dra fingeren over alt du vil markere.
  • Slik velger du all teksten i transkripsjonen: Trykk på Velg alt.
  • Slik kopierer du den valgte teksten til utklippstavlen på Android: Trykk på Kopiér.
  • Slik deler du tekst med andre Android-apper: Trykk på Del.