Download og brug Google Oversæt

Du kan oversætte tekst, håndskrift, billeder og tale til mere end 100 sprog med appen Google Oversæt. Du kan også bruge Oversæt på nettet.

Kom godt i gang ved at downloade appen Google Oversæt.

Din enhed skal opfylde følgende krav for at kunne oversætte billeder mellem alle understøttede sprog ved hjælp af kameraet:

• iPhone 4S eller nyere
  • iOS-version 11 eller nyere

Tip! Du kan bruge mørk tilstand i appen Oversæt, men du kan ikke justere mørk tilstand direkte i appen.

Brug Google Oversæt på nettet

Hvis du vil bruge Google Oversæt på nettet, skal du gå til Google Oversæt.