Baixar i utilitzar el Traductor de Google

Amb l'aplicació Traductor de Google, podeu traduir textos (inclosos els manuscrits), fotos i veu en més de 200 idiomes. També podeu utilitzar el Traductor al web.

Pas 1: baixeu l'aplicació Traductor de Google

Per començar, baixeu l'aplicació Traductor de Google per a Android.

Nota: per traduir imatges amb la càmera en tots els idiomes admesos, el dispositiu ha de tenir una càmera d'enfocament automàtic i una CPU de dos nuclis amb ARMv7. Per obtenir informació tècnica, consulteu les instruccions del fabricant.

Pas 2: configureu el Traductor de Google

Consell: a la versió 6.10 i en versions posteriors, podeu utilitzar un tema fosc a l'aplicació Traductor.

La primera vegada que obriu el Traductor de Google, se us demanarà que trieu el vostre idioma principal i l'idioma del qual traduïu més sovint. Per seleccionar-los d'entre els idiomes disponibles, toqueu la fletxa avall Fletxa avall.

Per baixar els dos idiomes per utilitzar-los sense connexió, deixeu marcada l'opció "Tradueix sense connexió". Si algun dels dos no es pot baixar, es mostrarà el missatge "No disponible sense connexió".

Nota: per baixar un idioma, de manera predeterminada cal disposar de connexió a una xarxa Wi‑Fi.

Utilitzar el Traductor de Google al web

Per utilitzar el Traductor de Google al web, aneu al Traductor de Google.