Last ned og bruk Google Oversetter

Du kan oversette tekst, håndskrift, bilder og tale på over 100 språk med Google Oversetter-appen. Du kan også bruke Oversetter på nettet.

Trinn 1: Last ned Google Oversetter-appen

Last ned Google Oversetter-appen for Android for å komme i gang.

Merk: For å oversette bilder med kameraet på alle de støttede språkene må enheten din ha et kamera med autofokus og en tokjernet prosessor med ARMv7. For tekniske detaljer kan du sjekke produsentens veiledning.

Trinn 2: Konfigurer Google Oversetter

Tips: I versjon 6.10 eller nyere kan du bruke mørkt tema i Oversetter-appen.

Den første gangen du åpner Google Oversetter, blir du bedt om å velge primærspråk og språket du oftest oversetter til. For å velge mellom de tilgjengelige språkene, trykk på nedoverpilen Nedoverpil.

Du kan laste ned begge språkene for å bruke dem uten nett ved å la det være merket av for «Oversett uten nett». Hvis et av dem ikke er tilgjengelig for nedlasting, ser du «Ikke tilgjengelig uten nett».

Merk: For å laste ned språk må du som standard være koblet til et Wi-Fi-nettverk.

Bruk Google Oversetter på nettet

For å bruke Google Oversetter på nettet, gå til Google Oversetter.