Google Kääntäjän lataaminen ja käyttö

Voit kääntää käsin tai koneella kirjoitettua tekstiä, kuvia ja puhetta yli 100 kielestä Google Kääntäjä ‑sovelluksella. Voit myös käyttää Kääntäjää verkossa.

Vaihe 1: Google Kääntäjä ‑sovelluksen lataaminen

Aloita käyttö lataamalla Google Kääntäjä ‑sovellus Androidille.

Huom. Jotta voit käyttää kamerakäännöksiä kaikilla tuetuilla kielillä, laitteessasi on oltava automaattisesti tarkentava kamera ja kaksiytiminen ARMv7-suoritin. Löydät tekniset tiedot laitevalmistajan ohjeista.

Vaihe 2: Google Kääntäjän määritys

Kun käytät Google Kääntäjää ensimmäisen kerran, sinua pyydetään valitsemaan pääkielesi ja kieli, josta käännät useimmin. Valitse yksi saatavilla olevista kielistä koskettamalla alanuolta Alanuoli.

Jos haluat ladata molemmat kielet offline-käyttöä varten, jätä Offline-kääntäminen-valintaruutu valituksi. Jos jompikumpi kielistä ei ole ladattavissa, näet tekstin Ei käytettävissä offline-tilassa.

Huom. Kielen lataaminen edellyttää oletuksena Wi-Fi-verkkoa.

Google Kääntäjän käyttäminen verkossa

Voit myös käyttää Google Kääntäjää verkossa Google Kääntäjä ‑sivulla.