Oversett tekst i andre apper

Du kan oversette tekst i andre apper med Google Oversetter-appen. Sånn gjør du det:

Når Trykk for å oversette er på, kan du kopiere tekst fra en hvilken som helst app på Android-enheten din og oversette den til et annet språk. Trykk for å oversette kan bare oversette tekst i en app, ikke bilder.

Viktig: Tekst du har kopiert sendes bare til Google for oversetting når du trykker på Google Oversetter-ikonet.

Slå Trykk for å oversette av eller på

1. Åpne Oversetter-appen Oversetter-appen.
  2. Øverst til venstre trykker du på menyen Meny og så Innstillinger.
  3. Trykk på Trykk for å oversetteog så Slå på.

Tips: Når du bruker Trykk for å oversette for første gang, kan du få et forgrunnsvindu der det står «Vis over andre apper». For å fortsette, trykk på Tillat visning over andre apper.

Bruk Trykk for å oversette

1. Åpne en app med tekst du kan kopiere.
  2. Fremhev teksten du vil oversette og så Kopiér.
  3. På det nåværende skjermbildet trykker du på Google Oversetter Oversetter-appen.
  4. Velg språket du vil bruke.

Tips: For å lukke Trykk for å oversette-boblen, hold den inne og dra den til bunnen av skjermen. Du må kanskje oppdatere appen din til den nyeste versjonen. Du trenger ikke å åpne Google Oversetter-appen for å bruke Trykk for å oversette.