Oversæt tekst i andre apps

Du kan oversætte tekst i andre apps via appen Google Oversæt.

Med "Tryk for at oversætte" kan du kopiere tekst fra en app og oversætte den til et andet sprog. Den tekst, du kopierer, sendes først til oversættelse hos Google, når du har trykket på Google Oversæt Appen Oversæt.

Vigtigt! "Tryk for at oversætte" fungerer kun sammen med tekst og ikke med billeder.

Aktivér eller deaktiver "Tryk for at oversætte"

1. Åbn appen Oversæt Appen Oversæt på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Øverst til højre skal du trykke på menuen og så Indstillinger Settings.
  3. Tryk på Tryk for at oversætteog så Aktivér.
    • Android 10 og nyere: Tryk på Indsæt .
    • Pixel 6 og nyere: Aktivér Vis svævende ikon for hurtigere at få oversættelse.

Tip! Første gang du bruger "Tryk for at oversætte", ser du muligvis et pop op-vindue, hvor du bliver spurgt, om du vil bruge "Vis over andre apps". Tryk på Tillad for at fortsætte.

Brug "Tryk for at oversætte"

Med "Tryk for at oversætte" kan du oversætte tekst fra apps, og du behøver ikke at åbne appen Google Oversæt.

1. Åbn en app, som har tekst, der kan kopieres.
  2. Markér den tekst, du vil oversætte og så Kopiér.
  3. Tryk på Google Oversæt Appen Oversæt på den aktuelle skærm.
  4. Vælg det ønskede sprog.

Tip! Du kan afvise boblen med "Tryk for at oversætte" ved at holde fingeren nede på den og trække den til bunden af skærmen. Du skal muligvis opdatere din app til den nyeste version.