Traduir text d'altres aplicacions

Amb l'aplicació Traductor de Google podeu traduir text d'altres aplicacions.

Quan l'opció 3D Touch està activada a l'iPhone, podeu copiar el text de qualsevol aplicació i traduir-lo a un altre idioma des de la pàgina d'inici. Obteniu informació sobre com activar 3D Touch.

1. A l'iPhone, copieu el text que vulgueu traduir.
  2. Aneu a la pantalla d'inici.
  3. Mantingueu premuda fermament la icona de l'aplicació Traductor de Google Aplicació Traductor.
  4. Feu lliscar el dit per Enganxa i tradueix → [Idioma] i, després, deixeu-lo anar.