Traduir text d'altres aplicacions

Amb l'aplicació Traductor de Google podeu traduir text d'altres aplicacions.

Amb la funció Toca per traduir, podeu copiar text d'una aplicació i traduir-lo a un altre idioma. El text que copieu s'enviarà a Google per traduir-lo només quan toqueu Traductor de Google Aplicació Traductor.

Important: la funció Toca per traduir funciona amb text, no amb imatges.

Activar o desactivar la funció Toca per traduir

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Traductor Aplicació Traductor.
  2. A la part superior dreta, toqueu Menú i després Configuració Settings.
  3. Toqueu Toca per traduir i després Activa.
    • Per a Android 10 i versions posteriors: toqueu Enganxa .
    • Per a Pixel 6 i models posteriors: per obtenir traduccions ràpides, podeu activar l'opció Mostra la icona flotant.

Consell: la primera vegada que utilitzeu Toca per traduir, és possible que vegeu una finestra emergent amb el missatge "Mostra sobre altres aplicacions". Per continuar, toqueu Permet.

Utilitzar Toca per traduir

Amb la funció Toca per traduir, podeu traduir text d'aplicacions sense haver d'obrir l'aplicació Traductor de Google.

1. Obriu una aplicació amb text que pugueu copiar.
  2. Marqueu el text que vulgueu traduir i després Copia.
  3. A la pantalla actual, toqueu Traductor de Google Aplicació Traductor.
  4. Trieu l'idioma que vulgueu.

Consell: per ignorar el quadre d'ajuda de la funció Toca per traduir, podeu mantenir-lo premut i arrossegar-lo a la part inferior de la pantalla. És possible que hàgiu d'actualitzar l'aplicació a la versió més recent.

Cerca
Esborra la cerca
Tanca la cerca
true
Cerca al Centre d'ajuda