Find og administrer historik for Oversæt

Du kan gemme din historik for Google Oversæt, så du kan finde betydningen af de ord eller sætninger, du oversætter. Dine gemte oversættelser synkroniseres på alle dine enheder.

Appen Oversæt synkroniserer din historik fra din enhed med skyen. Når du er logget ind, gemmes dine oversættelser automatisk i skyen. Du kan administrere din gemte historik i Min aktivitet.

Vigtigt! Hvis du ikke vil bruge poster i skyen i appen, skal du logge ud af din konto. Når du er logget ud, kan du kun se historikken fra enheden.

Gem et ord eller en sætning

1. Log ind på Google Oversæt på din computer.
  2. Oversæt et ord eller en sætning.
  3. Klik på Stjernemarkér oversættelse Stjernemarkér oversættelse til højre.

Find og eksportér gemte oversættelser

1. Log ind på Google Oversæt på din computer.
  2. Klik på Gemte Gemt under tekstfelterne.
  3. Klik på Eksportér til Google Sheets Export to Google Sheets øverst på siden.

Gem din oversættelseshistorik

1. Log ind på Google Oversæt på din computer.
  2. Klik på Historik Historik.
  3. Vælg de oversættelser, du vil gemme, i panelet til højre.
  4. Klik på Stjernemarkér oversættelse Stjernemarkér oversættelse.
Tip! Klik på Gemte Gemt for at se dine gemte oversættelser.

Find og slet din oversættelseshistorik

Du kan finde og fjerne oversættelseshistorikken ved hjælp af appen Google Oversæt eller i din webbrowser.

Find tidligere oversættelser

1. Gå til Google Oversæt på din computer.
  2. Klik på Historik Historik nederst.

Slet din historik

Sådan sletter du hele historikken

1. Gå til Google Oversæt på din computer.
  2. Klik på Historik Historik nederst.
  3. Klik på Ryd historik øverst til højre.

Sådan sletter du bestemte poster i historikken

1. Gå til Google Oversæt på din computer.
  2. Klik på Historik Historik nederst.
  3. Klik på menuen Mere ud for posten i historikken.
  4. Klik på Fjern fra historikken.