Cercar i gestionar l'historial del Traductor

Podeu desar l'historial del Traductor de Google per trobar els significats de les paraules o de les frases que traduïu. Les traduccions desades se sincronitzen en tots els vostres dispositius.

L'aplicació Traductor sincronitza l'historial del dispositiu amb el núvol. Quan teniu la sessió iniciada, les traduccions es desen automàticament al núvol. Podeu gestionar l'historial desat a La meva activitat.

Important: si no voleu utilitzar l'historial al núvol a l'aplicació, heu de tancar la sessió del vostre compte. Un cop hàgiu tancat la sessió, només podreu veure l'historial al dispositiu.

Consultar l'historial de traduccions

1. A l'iPhone o l'iPad, obriu l'aplicació Traductor Aplicació Traductor.
  2. A la part superior, toqueu el menú del compte Account Info i, a continuació, History Historial.
  3. Per obrir la pàgina de resultats, toqueu una traducció anterior.

Consell: per afegir una traducció anterior al vocabulari, toqueu l'estrella Star Rate que hi ha al costat de l'entrada a la pàgina Historial.

Suprimir una sola traducció

1. A l'iPhone o l'iPad, obriu l'aplicació Traductor Aplicació Traductor.
  2. A la part superior, toqueu el menú del compte Account Info i, a continuació, History Historial.
  3. Per mostrar el botó Suprimeix, feu lliscar una entrada cap a l'esquerra.
  4. Per suprimir la traducció, toqueu Suprimeix.

Consell: si suprimiu una entrada per error, podeu fer qualsevol de les accions següents a la pàgina Historial:

• A la part superior, toqueu el menú de desbordament Overflow i, a continuació, Desfés la supressió de la traducció.
  • Per desfer la supressió, sacsegeu el telèfon. A continuació, toqueu Desfés.

Suprimir l'historial d'avui

1. A l'iPhone o l'iPad, obriu l'aplicació Traductor Aplicació Traductor.
  2. A la part superior, toqueu el menú del compte Account Info i, a continuació, History Historial.
    • Si teniu la sessió iniciada, a la part superior, toqueu el menú de desbordament Overflow i, a continuació, Gestiona l'historial i, a continuació, Menú desplegable Suprimeix i, a continuació, Suprimeix avui.

Suprimir tot l'historial

1. A l'iPhone o l'iPad, obriu l'aplicació Traductor Aplicació Traductor.
  2. A la part superior, toqueu el menú del compte Account Info i, a continuació, History Historial.
    • Si teniu la sessió iniciada, a la part superior, toqueu el menú de desbordament Overflow i, a continuació, Gestiona l'historiali, a continuació, Menú desplegable Suprimeix i, a continuació, Suprimeix tota l'activitat.
    • Si no heu iniciat la sessió, a la part superior, toqueu el menú de desbordament Overflow i, a continuació, Esborra tot l'historial.

Activar l'opció Activitat al web i en aplicacions

Per desar les dades amb el teu compte a l'aplicació Traductor, heu d'activar l'opció Activitat al web i en aplicacions.

1. Obriu l'aplicació Traductor Aplicació Traductor.
  2. A la part superior, toqueu Menú del compte Account Info i, a continuació, History Historial.
  3. Toqueu el menú de desbordament Overflow i, a continuació, Gestiona l'historial.
  4. A la pestanya "Controls", activeu l'opció Activitat al web i en aplicacions.

Si teniu desactivada l'opció Activitat al web i en aplicacions, podreu consultar i suprimir l'historial, però no podreu crear entrades noves. A la part superior de la llista de l'historial, hi ha una targeta que obre La meva activitat.