Cercar i gestionar l'historial del Traductor

Podeu desar l'historial del Traductor de Google per trobar els significats de les paraules o de les frases que traduïu. Les traduccions desades se sincronitzen en tots els vostres dispositius.

L'aplicació Traductor sincronitza l'historial del dispositiu amb el núvol. Quan teniu la sessió iniciada, les traduccions es desen automàticament al núvol. Podeu gestionar l'historial desat a La meva activitat.

Important: si no voleu utilitzar l'historial al núvol a l'aplicació, heu de tancar la sessió del vostre compte. Un cop hàgiu tancat la sessió, només podreu veure l'historial al dispositiu.

Desar una paraula o una frase

1. A l'ordinador, inicieu la sessió al Traductor de Google.
  2. Traduïu una paraula o una frase.
  3. A la part dreta, feu clic a Desa la traducció Desa la traducció.

Cercar i exportar les traduccions desades

1. A l'ordinador, inicieu la sessió al Traductor de Google.
  2. A sota dels quadres de text, feu clic a Desades Desades.
  3. A la part superior dreta, feu clic a Exporta a Fulls de càlcul de Google Export to Google Sheets.

Desar l'historial de traduccions

1. A l'ordinador, inicieu la sessió al Traductor de Google.
  2. Feu clic a Historial Historial.
  3. Al tauler lateral dret, trieu les entrades que vulgueu desar.
  4. Feu clic a Desa la traducció Desa la traducció.
Consell: per veure les traduccions desades, feu clic a Desades Desades.

Cercar i suprimir l'historial de traduccions

Podeu cercar i suprimir l'historial de traduccions amb l'aplicació Traductor de Google o al navegador web.

Cercar traduccions anteriors

1. A l'ordinador, aneu al Traductor de Google.
  2. A la part inferior, feu clic a Historial Historial.

Suprimir l'historial

Suprimir tot l'historial

1. A l'ordinador, aneu al Traductor de Google.
  2. A la part inferior, feu clic a Historial Historial.
  3. A la part superior dreta, feu clic a Esborra l'historial.

Suprimir entrades concretes de l'historial

1. A l'ordinador, aneu al Traductor de Google.
  2. A la part inferior, feu clic a Historial Historial.
  3. Al costat de l'entrada de l'historial, feu clic a Menú Més.
  4. Feu clic a Suprimeix de l'historial.