Cercar i gestionar l'historial del Traductor

Podeu desar l'historial del Traductor de Google per trobar els significats de les paraules o de les frases que traduïu. Les traduccions desades se sincronitzen en tots els vostres dispositius.

L'aplicació Traductor sincronitza l'historial del dispositiu amb el núvol. Quan teniu la sessió iniciada, les traduccions es desen automàticament al núvol. Podeu gestionar l'historial desat a La meva activitat.

Important: si no voleu utilitzar l'historial al núvol a l'aplicació, heu de tancar la sessió del vostre compte. Un cop hàgiu tancat la sessió, només podreu veure l'historial al dispositiu.

Cercar i controlar l'historial de traduccions al web i en aplicacions

1. Obriu l'aplicació Traductor i inicieu la sessió al vostre compte.
  2. Si hi ha historial emmagatzemat al dispositiu, rebreu una notificació.
    • Per cercar o suprimir entrades de l'historial abans que se us demani que les sincronitzeu amb el vostre compte al núvol o que les suprimiu, toqueu Gestiona l'historial.

Consultar l'historial

Important: si no heu iniciat la sessió al vostre compte, només podreu obtenir l'historial de traduccions al dispositiu.
  1. Obriu l'aplicació Traductor Aplicació Traductor.
  2. Llisqueu cap avall a la pantalla d'inici o, a la part superior dreta, toqueu Compte i, a continuació, Historial Historial.
    • Si voleu penjar i sincronitzar l'historial de traduccions, toqueu Actualitza al menú.

Sincronitzar l'historial amb el núvol

Important:

1. Obriu l'aplicació Traductor Aplicació Traductor.
  2. A la pantalla d'inici, llisqueu cap avall. O bé, a la part superior dreta, toqueu Compte i, a continuació, Historial Historial.
  3. Per sincronitzar l'historial amb el núvol i penjar les entrades noves, toqueu Menú Menu icon i, a continuació, Actualitza .
    • L'historial se sincronitza automàticament quan s'inicia l'aplicació. A partir d'aquest moment, se sincronitza periòdicament cada poques hores.

Si la sincronització amb el núvol no funciona:

• Comproveu que el dispositiu estigui connectat a Internet.
  • Assegureu-vos que no estigueu en mode d'avió.

Accedir a l'historial complet

A l'aplicació Traductor, podeu veure l'historial complet i fer cerques personalitzades.

A Configuració

1. Obriu l'aplicació Traductor Aplicació Traductor.
  2. A la part superior dreta, toqueu Compte .
  3. Toqueu Configuració Settings.
  4. A la part inferior, toqueu Gestiona l'activitat.
  5. Desplaceu-vos cap avall per veure tot el contingut que heu desat i paraules o frases concretes.
    • Per fer una cerca a l'historial, feu servir la barra de cerca.

A l'historial

1. Obriu l'aplicació Traductor Aplicació Traductor.
  2. A la pantalla d'inici, llisqueu cap avall.
  3. A la part superior dreta, toqueu Menú Menu icon i, a continuació, Gestiona l'activitat .
  4. Desplaceu-vos cap avall per veure tot el contingut que heu desat i paraules o frases concretes.
    • Per fer una cerca a l'historial, feu servir la barra de cerca.

Activar l'opció Activitat al web i en aplicacions

Per desar les vostres dades a l'aplicació Traductor, heu d'activar l'opció Activitat al web i en aplicacions. Si desactiveu Activitat al web i en aplicacions, podreu veure i suprimir l'historial, però no podreu crear entrades noves.

1. Obriu l'aplicació Traductor Aplicació Traductor.
  2. A la pantalla d'inici, llisqueu cap avall. O bé, a la part superior dreta, toqueu Compte i, a continuació, Historial Historial.
    • Si l'opció Activitat al web i en aplicacions està desactivada, rebreu una notificació.
  3. A la notificació, toqueu Gestiona la configuració.
  4. A Activitat al web i en aplicacions, toqueu Activa.

Suprimir l'historial

Important: l'esborrament de l'historial pot tardar fins a un parell d'hores a reflectir-se a l'aplicació.

1. Obriu l'aplicació Traductor Aplicació Traductor.
  2. Al menú Inici, llisqueu cap avall. O bé, a la part superior dreta, toqueu Compte i, a continuació, Historial Historial.
  3. A la part superior dreta, toqueu Menú Menu icon i, a continuació, Gestiona l'activitat i, a continuació, Suprimeix i, a continuació, Suprimeix avui, Suprimeix tota l'activitat d'un interval de dates personalitzat, Suprimeix tota l'activitat o Supressió automàtica.

Suprimir tot l'historial

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Traductor Aplicació Traductor.
  2. A la part superior esquerra, toqueu Menú i, a continuació, Configuració Settings.
  3. Toqueu Gestiona l'activitat i, a continuació, Suprimeix i, a continuació, Suprimeix tota l'activitat.

Suprimir traduccions anteriors concretes

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Traductor Aplicació Traductor.
  2. A la pantalla d'inici, llisqueu cap avall. O bé, a la part superior dreta, toqueu Menú i, a continuació, Historial Historial.
  3. En una paraula o en una frase, llisqueu cap a l'esquerra.
Tanca la cerca
Aplicacions de Google