Finn og administrer oversettelsesloggen

Du kan lagre Google Oversetter-loggen din for å finne betydningen av ord og setninger du oversetter. Oversettelsene du har lagret, synkroniseres på alle enhetene dine.

Oversetter-appen synkroniserer loggen fra enheten din til nettskyen. Når du er pålogget, lagres oversettelsene dine automatisk i nettskyen. Du kan administrere den lagrede loggen din i Min aktivitet.

Viktig: Hvis du ikke vil bruke skylogg i appen, må du logge av kontoen din. Når du har logget av, kan du bare se loggen på enheten.

Se oversettelsesloggen din

1. Åpne Oversetter-appen Oversetter-appen på iPhone eller iPad.
  2. Øverst trykker du på kontomenyen Account Info og så History Logg.
  3. Trykk på en tidligere oversettelse for å åpne resultatsiden.

Tips: For å legge til en tidligere oversettelse i uttrykkslisten, trykk på stjernen Star Rate ved siden av oppføringen på loggsiden.

Slett én oversettelse

1. Åpne Oversetter-appen Oversetter-appen på iPhone eller iPad.
  2. Øverst trykker du på kontomenyen Account Info og så History Logg.
  3. Sveip til venstre på en oppføring for å få frem Slett-knappen.
  4. Trykk på Slett for å fjerne oversettelsen.

Tips: Hvis du sletter en oppføring ved en feil, kan du gjøre dette på loggsiden:

• Øverst trykker du på overflytsmenyen Overflow og så Angre fjerningen av oversettelsen.
  • Rist telefonen for å angre slettingen. Trykk deretter på Angre.

Slett loggen for i dag

1. Åpne Oversetter-appen Oversetter-appen på iPhone eller iPad.
  2. Øverst trykker du på kontomenyen Account Info og så History Logg.
    • Hvis du er logget på, trykker du på overflytsmenyen Overflow øverst og så Administrer loggen og så Slett nedoverpilmenyen og så Slett i dag.

Slett hele loggen

1. Åpne Oversetter-appen Oversetter-appen på iPhone eller iPad.
  2. Øverst trykker du på kontomenyen Account Info og så History Logg.
    • Hvis du er logget på, trykker du på overflytsmenyen Overflow øverst og så Administrer loggen og så Slett nedoverpilmenyen og så Slett alt.
    • Hvis du ikke er logget på, trykker du på overflytsmenyen Overflow øverst og så Slett hele loggen.

Slå på Nett- og appaktivitet

For å lagre dataene med kontoen din i Oversetter-appen må du slå på Nett- og appaktivitet.

1. Åpne Oversetter-appen Oversetter-appen.
  2. Øverst trykker du på kontomenyen Account Info og så History Logg.
  3. Trykk på overflytsmenyen Overflow og så Administrer loggen.
  4. Slå på Nett- og appaktivitet i «Kontroller»-fanen.

Hvis du har slått av Nett- og appaktivitet, kan du finne og slette loggen din, men du kan ikke opprette nye oppføringer. Øverst på logglisten ser du et kort som åpner Min aktivitet.