Visa och radera översättningshistorik

Du kan hitta och ta bort gamla översättningar med hjälp av Google Översätt-appen eller en webbläsare som Chrome eller Firefox.

Obs! Om du använder Översätt i en webbläsare på mobilen, till exempel Chrome, delas inte historiken med Översätt-appen.

Visa tidigare översättningar

1. Öppna Översätt-appen Appen Översätt på en mobil eller surfplatta med Android.
  2. Historiken visas längst ned på startskärmen. Tryck på en fras för att visa översättningen.

Tips! Läs mer om hur du sparar översättningar i en parlör så att du kan hitta dem senare.

Radera tidigare resultat

1. Öppna Översätt-appen Appen Översätt på en mobil eller surfplatta med Android.
  2. Hitta historiken längst ned på startskärmen. Svep ett ord eller en fras till höger eller vänster om du vill ta bort ordet eller frasen.

Rensa historik

1. Öppna Översätt-appen Appen Översätt på en mobil eller surfplatta med Android.
  2. Tryck på menyn Meny uppe till vänster och sedan Inställningar Inställningar.
  3. Tryck på Rensa historik och sedan Ja.